Algemene dakwerken Jochen Baele

Contacteer ons!

Wij herstellen hellende en platte daken volgens de regels van de kunst.

Laat uw dak herstellen door Algemene dakwerken Jochen Baele.

Uw dak krijgt het vaak zwaar te verduren door rukwinden en onweersbuien. Er kunnen problemen ontstaan met de zinkwerken op het dak, de roofing, de dakpannen en de dakconstructie. Problemen aan het dak kunnen waterlekken veroorzaken en de structuur van de dakconstructie aantasten. Algemene dakwerken Jochen Baele kan de gevolgen inschatten van de schade aan uw dak en de problemen aan uw dak herstellen. We zijn gelegen in Aalter maar zijn actief op werven in zowel Oost- en West-Vlaanderen.

Bij schade aan het dak is het van belang om snel en gepast te reageren. Problemen aan de roofing veroorzaken waterlekken en beschadigde dakpannen kunnen ook onderliggende schade aan het dak aanrichten. Als de dakconstructie schade ondervindt, moet er een vakman ingeschakeld worden. Het is immers van groot belang voor alle onderdelen dat de dakconstructie zelf in goede staat is. Om de dakconstructie, de roofing en de dakpannen te herstellen, kunt u een beroep doen op Algemene dakwerken Jochen Baele.

Om een dak te herstellen moeten we eerst van de situatie op de hoogte zijn. Daarom komen we graag bij u langs om de schade op te meten en de juiste benadering te bepalen. Neem met ons contact op via de gegevens op deze site voor een vrijblijvende offerte.

Clikc+