Algemene dakwerken Jochen Baele

Contacteer ons!

Een goede isolatie voor een lage energiefactuur!

Uw dak isoleren? Eén adres: Algemene dakwerken Jochen Baele uit Aalter.

Warmteverlies in uw woning gebeurt vooral via het dak. Daarom is het van groot belang om het dak goed te isoleren en luchtlekken te voorkomen. Zo laat uw dak minder warmte ontsnappen en blijft uw energiefactuur laag. Algemene dakwerken Jochen Baele kan u helpen uw dak te isoleren in Oost- of West-Vlaanderen. U kan bij ons terecht voor nieuwbouwprojecten en renovaties, voor hellende en platte daken.

Een renovatie aan de zinkwerken of de structuur van het dak is de ideale gelegenheid om ook de isolatie onder handen te nemen. Wij verwijderen de oude isolatie en plaatsen nieuw isolatiemateriaal aan de binnenkant van uw dak. De gebruikte methode hangt af van het type dak dat u ter beschikking heeft. Daarom is het belangrijk om het dak eerst grondig te inspecteren. Op afspraak komen we bij u langs om uw dak te onderzoeken en de beste methode te bepalen. U ontvangt daarna een vrijblijvende offerte met onze oplossing voor uw dak.

Laat uw energiefactuur niet oplopen. Schakel ons in bij uw nieuwbouw- of renovatieprojecten en laat uw dak isoleren te Aalter en omgeving. Bel ons op of contacteer ons via het contactformulier op deze website.

 

Clikc+