Algemene dakwerken Jochen Baele

Contacteer ons!

Schakel ons in voor een dak in perfecte staat.

Algemene dakwerken Jochen Baele uit Aalter kan uw dak renoveren.

Voor renovaties aan het dak kunt u terecht bij Algemene dakwerken Jochen Baele. Wij nemen uw dakconstructie, dakbedekking, zinkwerken en isolatie onder handen. Wij geven uw dak een nieuwe look en zorgen ervoor dat elk onderdeel zich terug in perfecte staat bevindt. Wilt u uw dak renoveren in Aalter, Oost-Vlaanderen of West-Vlaanderen, dan staan wij voor u klaar.

Uw dakconstructie moet nog even betrouwbaar en veilig zijn als bij een gloednieuw dak. Daarom controleren we de dakconstructie en bepalen we welke delen aan vernieuwing toezijn. Een renovatie aan het dak is ook een uitstekend moment om een dakraam bij te plaatsen. Ook daar kunnen we u mee helpen.

Door extreme weersomstandigheden kunnen uw dakgoot en zinkwerken slijtage ondergaan. Voor de afvoer van water is het echter van het grootste belang dat de zinkwerken op uw dak in goede staat zijn. Daarom bekommeren we ons tijdens de renovatie ook om alle dakgoten en zinkwerken.

Om uw dak te renoveren  kunt u dus terecht bij Algemene dakwerken Jochen Baele uit Aalter. Wij controleren de staat van alle onderdelen en bespreken samen met u welke renovaties geschikt zijn voor uw dak. Contacteer ons voor een afspraak of voor meer informatie.

Clikc+