Algemene dakwerken Jochen Baele

Contacteer ons!

Tot 50 jaar lang 100 procent waterdicht!

Voor een duurzame en waterdichte dakbedekking: EPDM.

Algemene dakwerken Jochen Baele uit Aalter werkt enkel en alleen met het beste materiaal. Om daken af te dekken kiezen we daarom voor EPDM-materiaal. Is uw dak toe aan een nieuwe afdichting? Schakel ons in om uw dak af te dichten met EPDM.

EPDM-rubbers bieden de beste bescherming voor uw dak en gaan tot 50 jaar lang mee. Dat maakt de keuze voor EPDM bijzonder milieuvriendelijk. Bovendien zijn EPDM-rubbers 100% waterdicht en bestand tegen de meest extreme weersomstandigheden. Wij werken zowel met Mastersystem als met Resitrix, twee EPDM-rubbers die de best mogelijke bescherming bieden tegen lekken. Deze materialen zijn ideaal voor platte daken en dakgoten, zijn op maat gemaakt en zijn bovendien brandveilig. Kortom, de beste keuze voor uw dakafdichting.

Met de grootste zorg dichten wij uw dak af met EPDM in Aalter, Oost- en West-Vlaanderen.Wij helpen u met uw nieuwbouwprojecten en verbouwingen. We komen graag uw dak opmeten en sturen u meteen een offerte op. Neem contact met ons op via de gegevens op deze site voor meer informatie of voor een afspraak. Bent u overdag niet bereikbaar om uw bouwproject te bespreken, dan kunt u bij ons ook terecht buiten de kantooruren en op zaterdag. 

Clikc+