Algemene dakwerken Jochen Baele

Contacteer ons!

Platte daken: een vak apart.

Voor platte daken hebt u een vakman nodig: Algemene dakwerken Jochen Baele uit Aalter.

Platte daken hebben een andere benadering nodig dan hellende daken. Zowel voor dakbedekking als isolatie worden fundamenteel andere methoden toegepast. Bij Algemene dakwerken Jochen Baele beschikken we over de expertise en de ervaring om werken aan beide soorten daken tot een goed einde te brengen. Werkt u aan een renovatie of nieuwbouwproject met platte daken in Aalter of de regio Oost-Vlaanderen en West-Vlaanderen, dan helpen we u graag om uw dak te bedekken en te isoleren.

Voor platte daken is een speciale dakbedekking nodig om het huis te beschermen tegen waterlekken en weersomstandigheden. Dakpannen worden vervangen door roofing, een rubberen dakbedekking die op het dak wordt gelijmd of gebrand. Wij maken gebruik van EPDM-rubber, het beste materiaal voor een duurzame en waterdichte dakbedekking.

Naargelang de opbouw kunnen we verschillende soorten platte daken onderscheiden. Om deze verschillende soorten platte daken te isoleren, zijn er andere benaderingen nodig. Algemene dakwerken Jochen Baele inspecteert eerst de platte daken om daarna de gepaste methode te bepalen.

Schakel ons in voor uw hellende en platte daken, voor nieuwbouw of renovatie. Contacteer ons als u vragen hebt over het isoleren of bedekken van een plat dak of om een afspraak te maken.

 

Clikc+